Volgende editie

CoderDojo 28 april 2018

De volgende CoderDojo in Delft wordt georganiseerd op 28 april. In verband met de verbouwing van de bibliotheek zitten we in een andere ruimte in het gebouw en zijn er helaas wat minder plekken beschikbaar.

Let op: De CoderDojo vindt plaats op de tweede verdieping van Bibliotheek DOK Delft (Vesteplein 100).
We houden de Dojo op de 2e verdieping die niet publiekelijk toegankelijk is vanwege de verbouwing.
Om 13:45 staat er iemand bij de lift op de begane grond.

De inschrijving gaat open op zondag 8 april en vind je onderaan deze pagina.

Wat gaan we doen?

  • Scratch
  • Microbit
  • Arduino
  • Python
  • Websites

Kortom, je mag komen met elk project waar je eerder aan gewerkt hebt. Ben je nog nooit geweest? Dan hebben we opdrachten voor je klaarliggen en helpen we je op weg.

Waar?

De CoderDojo vindt plaats op de 2e verdieping van Bibliotheek DOK Delft (Vesteplein 100).

Ouders

We vinden het erg fijn als ouders actief meehelpen, zeker voor de jongere kinderen (minimaal 8 jaar). Ouders kunnen ondertussen ook gebruik maken van de faciliteiten van de bibliotheek. Er is beperkt zitplek voor ouders aan de tafels van de kinderen.

Wat moet ik meenemen?

  • Een werkende laptop*
  • Iets te drinken en een 4-uurtje
  • Een goed humeur!

*) Zorg dat je laptop minimaal over WiFi, een browser (Chrome / Firefox) beschikt. Wij kunnen helaas niet alle kinderen helpen om alles werkend te krijgen dus wij vertrouwen erop dat alles werkt bij binnenkomst! Zorg er ook voor dat er een e-mailadres beschikbaar is om een account aan te kunnen maken voor online programma’s.

We hebben een beperkt aantal laptops te leen. Laat het ons via het inschrijfformulier weten als je daarvan gebruik wilt maken.

Inschrijven

Voor deze Dojo hebben we maar beperkt plek! Er is ruimte voor een maximaal aantal deelnemers. Elke deelnemer heeft zijn eigen ticket nodig, en je kunt maximaal twee tickets reserveren. Als de plekken voor deze CoderDojo bezet zijn, kun je je naam op de wachtlijst zetten, we nemen dan contact met je op zodra er een plek vrijkomt. Laat het ons dus ook weten als je verhinderd bent.

Je kunt ook kijken of er plek is bij een CoderDojo in de buurt: CoderDojo Westland, CoderDojo Den Haag of CoderDojo Rotterdam.

Schrijf je in met dit formulier: